Omgeving

Excursiemogelijkheden

Vanuit Casa 9 heb je de mogelijkheid mooie excursies en wandelingen te maken in de omgeving, neem bijvoorbeeld een uitstapje naar de thermale baden van Sultaniye of de beroemde modderbaden. Een avontuurlijke wandeling door de kloof van Saklikent

Casa 9 ligt op loopafstand van het van het Sulungur meer.  Het kristalheldere water uit het meer stroomt via de Dalyan rivier met prachtige delta na het Iztuzu beach. Een gebied vol vis, schildpadden en vogelsoorten. Op slecht 500 meter van Casa 11 liggen er bootjes klaar om je naar het Iztuzu strand te varen.

Wat dacht je van om met een bootje over het grote meer en dan een duik nemen in het modderbad? Of liever iets sportiefs zoals raften, paardrijden en kanoën?

Tijdens je verblijf bij Casa 11 hoef jij je niet te vervelen. Juliette informeert je er graag over.

Iztuzu Beach

Prachtig en uniek zandstrand met aan de ene kant de dalyan delta met zoetwater en aan de andere kant de zee. Het strand is lang genoeg voor een heerlijke wandeling met aan de uiteinde gelegenheid om bedjes te huren en strandrestaurant. Het is een rustig strand en je kan zeer ver in zee lopen totdat je aan je middel.